Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Δείτε τι έκανε on air για να βρει το κολιέ που της δώρισε ο σύζυγός της! [vid]

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Δείτε τι έκανε on air για να βρει το κολιέ που της δώρισε ο σύζυγός της! [vid] | Newsit.com.cy

Στεναχωρημένη εμφανίστηκε στην χθεσινή εκπομπή του “Ολα για σένα” η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και ο λόγος της απογοήτευσής της ήταν η απώλεια του κολιέ που της δώρισε ο σύζυγός της Νεκτάριος Αλεξάνδρου την ημέρα της γέννησης της κορούλας τους.

Το κόσμημα αποτελείται από μια μικρή καρδία στην οποία αναγράφεται το όνομα της Αριάδνης και η παρουσιάτρια δεν το αποχωρίζεται ποτέ, καθώς για εκείνη έχει μεγάλη συναισθηματική αξία και είναι το γούρι της.

Σήμερα και κατά τη διάρκεια της μαγειρικής, στην κουζίνα και στη θέση του σεφ είδαμε την Κωνσταντίνα Ευριπίδου να φορά ποδιά για να φτιάξει μαζί με τη βοήθεια των συνεργατών της μια φανουρόπιτα μπας και βρεθεί το κολιέ!

«Αν δεν έχανα το κολιέ μου, δεν θα το έκανα τώρα αυτό, παρόλα αυτά μου αρέσει πάρα πολύ να μπαίνω στην κουζίνα, αν και δεν κάμω ζαχαροπλαστική εγώ», σχολιάσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Έτσι, μετά την ολοκλήρωση της συνταγής όλοι οι συνεργάτες έστειλαν την θετική τους ενέργεια για να βρεθεί το κολιέ με την παρουσιάστρια να κλείνει το ένθετο της μαγειρικής κάνοντας τον σταυρό της και λέγοντας: «Ο Θεός να βοήθησει να το βρούμε».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την Κωνσταντίνα Ευριπίδου να φτιάχνει φανουρόπιτα:

MM