Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η ατάκα στον πατέρα της που τον άφησε άφωνο! [vid]

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η ατάκα στον πατέρα της που τον άφησε άφωνο! [vid] | Newsit.com.cy

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην παιδεία, σε σχέση με τα συχνά φαινόμενα βίας μεταξύ μαθητών και καθηγητών στα σχολεία, η παρουσιάστρια του “Με αγάπη Χριστιάνα” πρόεβη σε μια προσωπική της αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, η Χριστιάνα Αριστοτέλους σχολιάζοντας το πώς κάποιοι ανήλικοι επηρεάζονται από τους συνομήλικούς τους, θυμήθηκε κάποια περιστατικά από την εφηβική της ηλικία.

Το πρώτο αφορούσε ένα περιστατικό κατά το οποίο η παρέα της θέλησε να κλέψει κάτι κι εκείνη αρνήθηκε και το δέυτερo όταν δε δέχθηκε να μπει παράνομα σε ιδιωτικό χώρο.

Μάλιστα, όταν της πέρασε από το μυαλό να δοκιμάσει να καπνίσει, το είχε αναφέρει πρώτα στον πάτερά της, τονίζοντας με αυτόν τον τρόπο το πόσο σημαντική είναι η καλή σχέση που θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ γονέα και παιδιού, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Είχα μία σχέση που μπορούσα να μιλήσω με τους δικούς μου. Είπα του παπά μου ότι θα δοκιμάσω τσιγάρο… με έπαιρνε σε ένα πάρτι και του είπα πως σήμερα εκεί που με παίρνεις θα δοκιμάσω να καπνίσω. Του το είπα πριν το κάνω…”.

Δείτε στο βίντεο που ακολούθει απόσπασμα από την εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”:

MM