Ενθουσιασμένος ο Πρόεδρος Αναστασιάδης με την Έλενη Φουρέιρα: «Μπράβο! Η απόδοση ήταν εξαιρετική και οι εκρήξεις συνεχίζονται»

Ενθουσιασμένος ο Πρόεδρος Αναστασιάδης με την Έλενη Φουρέιρα: «Μπράβο! Η απόδοση ήταν εξαιρετική και οι εκρήξεις συνεχίζονται» | Newsit.com.cy

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης καλωσόρισε στο Προεδρικό Μέγαρο, την Ελένη Φουρέιρα, η οποία εκπροσώπησε την Κύπρο στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και στον οποίον κατέκτησε τη δεύτερη θέση.


Κατά τη συνάντηση τους παρόντες ήταν μεταξύ άλλων, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, ο συνθέτης του τραγουδιού Άλεξ Παπακωνσταντίνου, ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΡΙΚ Θανάσης Τσώκος και ο Γενικός Διευθυντής του ΡΙΚ Μιχάλης Μαραθεύτης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη θερμά όλους τους συντελεστές και ιδιαίτερα την Ελένη Φουρέιρα για την επιτυχία στον μουσικό διαγωνισμό, σημειώνοντας ότι: «προβλήθηκε η Κύπρος παγκόσμια, ήταν η σημαντικότερη συμμετοχή που είχαμε».

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε: «Ένιωθα την ανάγκη να σας γνωρίσω από κοντά για να σας διαβιβάσω τα φιλικότατα αισθήματα αλλά και το αίσθημα που μας δώσατε εκείνο το βράδυ και βεβαίως μετά, την αγωνία που περάσαμε», επαναλαμβάνοντας στη συνέχεια ενθουσιαμένος: «Μπράβο, μπράβο, μπράβο».

Από την πλευρά της η Ελένη Φουρέιρα χαλαρή και χαμογελαστή έλαμψε με την chic εμφανισή της, αναφέροντας ότι: «είναι μεγάλη μας τιμή που εκπροσωπήσαμε την Κύπρο, γιατί την Κύπρο την αγαπάμε ιδιαίτερα». Η εκρηκτική τραγουδίστρια πρόσθεσε: «Χαίρομαι πάρα πολύ αν τα καταφέραμε έστω και λίγο, μαζί με το ΡΙΚ να κάνουμε μια Ευρώπη να μιλάει για την Κύπρο», είπε, προσθέτοντας ότι «αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή εξάλλου, να κάνουμε έτσι εντύπωση ως Κύπρος», σημειώνοντας πως: «αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή, εξάλλου, να κάνουμε έτσι εντύπωση ως Κύπρος. Είμαστε πολύ περήφανοι και είναι μεγάλη μας τιμή που βρισκόμαστε εδώ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ εσάς που μας εμπιστευθήκατε».Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε επίσης ότι οι επιλογές ήταν καλές από πλευράς ΡΙΚ τόσο για τον συνθέτη και για την ερμηνεύτρια όσο και για την ομάδα που την πλαισίωνε σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό που έχει σημασία είναι η σκηνική παρουσία και η απόδοση που ήταν εξαιρετική και ακόμα οι εκρήξεις συνεχίζονται».

MM