Το τιμητικό δώρο του Προέδρου Αναστασιάδη στην Ελένη Φουρέιρα [pics,vids]

Το τιμητικό δώρο του Προέδρου Αναστασιάδη στην Ελένη Φουρέιρα [pics,vids] | Newsit.com.cy

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σήμερα καλωσόρισε και συνεχάρη θερμά όλους τους συντελεστές και ιδιαίτερα την Ελένη Φουρέιρα για την επιτυχία της στον μουσικό διαγωνισμό, με την τραγουδίστρια να μιλά με τα καλύτερα λόγια βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στους δημοσιογράφους.

«Όταν μου έγινε η πρόταση από το ΡΙΚ και την Κύπρο, φανταζόμουν ότι θα πάω να ζήσω κάτι μοναδικό. Δεν φανταζόμουν ότι θα φτάσουμε στην κορυφή της Ευρώπης», δήλωσε η εκπρόσωπος της Κύπρου στην φετινή Eurovision σημειώνοντας ότι ήταν μια μεγάλη έκπληξη και μεγάλη χαρά για την ίδια.

Σε ερώτηση για τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας απάντησε ότι: «Ήταν πάρα πολύ ωραία. Στην αρχή είχα λίγο άγχος, αλλά ήταν πάρα πολύ φιλικός, πάρα πολύ γλυκός, τα λόγια του ήταν πολύ συγκινητικά. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Ένας άνθρωπος με χιούμορ, πανέξυπνος. Μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι σήμερα εδώ».

Κατά τη συνάντησή τους παρόντες ήταν μεταξύ άλλων, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, ο συνθέτης του τραγουδιού Άλεξ Παπακωνσταντίνου, ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΡΙΚ Θανάσης Τσώκος και ο Γενικός Διευθυντής του ΡΙΚ Μιχάλης Μαραθεύτης.


Μετά το τέλος της συνάντησης, η Ελένη Φουρέιρα ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και την τιμητική πλακέτα που της δώρισε ο Πρόεδρος Αναστασιάσης.

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα»:

MM