Κατερίνα Καινούργιου σε Δώρο Παναγίδη: «Η εικόνα που έβλεπα, δεν μου άρεσε καθόλου… μου έβγαζες μια αγένεια»

Κατερίνα Καινούργιου σε Δώρο Παναγίδη: «Η εικόνα που έβλεπα, δεν μου άρεσε καθόλου… μου έβγαζες μια αγένεια» | Newsit.com.cy

Καλεσμένος στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» με την Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε ο Δώρος Παναγίδης μαζί με όλη την ομάδα του νέου πρωινού του Epsilon «Splash», στο οποίο θα συμμετέχει.

Ο Δώρος Παναγίδης μαζί με την Αθηνά Χρυσαντίδου αποτέλεσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του «Power of Love», τα οποία αποχώρησαν οικειθελώς από το σπίτι της αγάπης, όταν η Κατερίνα Καινούργιου συνομίλησε με τον Δώρο μας άφησε άφωνους με την άποψη που είχε για εκείνον, πριν το γνωρίσει, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: “Βλέποντας σε από το Power of Love είχε εκφράσει και την άποψη μου και θέλω να σου την πω, δεν ντρέπομαι που είμαστε μαζί. Η εικόνα που έβλεπα δεν μου άρεσε καθόλου. Αυτό που σου έβγαζαν. Μου έβγαζες μια αγένεια”.

“Έρχεσαι εδώ, κάνεις ραντεβού με τον Θέμη και μου λέει ο Θέμης «Κατερίνα δεν έχει καμία σχέση το παιδί που συνάντησα με αυτό που έβγαινε στο Power of Love. Θα το δεις κι εσύ.  Και βλέποντας σε και σε συνεντεύξεις και εδώ, λέω καλέ είναι άλλος άνθρωπος; Γιατί σου το έκαναν αυτό βρε αγόρι μου;”, αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια.

Με τον Δώρο Παναγίδη να της εξηγεί πως: “Από τη στιγμή που επιλέγεις να μπεις σε μια κατάσταση, πρέπει να συμβιβάζεσαι. Δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση, έπρεπε να είμαι αυτός. Κάποιος ρόλος. Δεν λέω ότι ήταν ψέμα όλο αυτό που ζούσαμε, απλά έπρεπε να προσαρμόζεσαι σε αυτή την κατάσταση. Προσπαθούσα να το κρατήσω όσο πιο πολύ στα μέτρα μου μπορούσα, να μην χάσω από το χαρακτήρα μου και την αξιοπρέπεια μου και εκεί που έβλεπα ότι δεν με έπαιρνε, πολύ απλά, έφυγα”.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί απόσπασμα από την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»:

MM