Δώρος Παναγίδης για παίκτρια του «Power of Love»: «Eυτυχώς που δεν είπε ότι την άφησα και έγκυο»

Δώρος Παναγίδης για παίκτρια του «Power of Love»: «Eυτυχώς που δεν είπε ότι την άφησα και έγκυο» | Newsit.com.cy

Ο Δώρος Παναγίδης, μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ «Power of love» ήταν δυνατόν να μη σχολιάσει και το παιχνίδι; Έτσι μέσα από την ενότητα της εκπομπής «μας ρωτάτε και απαντάμε» δύο από τις ερωτήσεις του κόσμου αναφέρονταν αποκλειστικά και μόνο στον ίδιο.

Ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού και πλέον πανελίστας του «Splash», σε ερώτηση που του έγινε, για το αν τον ενοχλεί να τον ρωτάνε συνέχεια για την ηλικία της Αθηνάς απάντησε:«Ναι, κατάντησε κουραστικό όλο αυτό, η ηλικία της Αθηνάς και η ηλικία της Αθηνάς. Πόσο είναι 70; Την έχω δει την ταυτότητα…  Πόσο είναι δε θα μάθετε, δε σας πω ποτέ, πόσο είναι…», με την Μαντώ Γαστεράτου να παρεμβαίνει ρωτώντας τον συγκεκριμένα: «Έχει μπορστά το 1 ή το 2;» και τον Δώρο να απαντά: «Το 2 έχει, το είπαμε έχει τελείωσει αυτό…».

Μετά την πρώτη ερώτηση ακολούθησε και μία δεύτερη ακόμα πιο juicy, αν εκτός από την Αθηνά υπήρξε και κάποια άλλη παίκτρια που να του κέντρισε το ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια του «Power of love» με τον Δώρο Παναγίδη να «πετά» τα καρφάκια του για πρώην συμπαικτριά του απαντώντας χαρακτηριστικά: «Όχι δεν φλέρταρα άλλη. Κάποια ειπώθηκε ότι τη φλέρταρα με το βλέμμα. Λέει “άναβε φωτιές το βλέμμα μου και της την έπεσα”…. Μη λέμε τώρα. Μη θίξουμε. Ευτυχώς που δεν είπε ότι την άφησα και έγκυο. Όχι καμία. Μόνο την Αθηνά».

Να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο σχόλιο για τον πρώην Κύπριο παίκτη του ριάλιτι αγάπης είχε κάνει η Εύα Καλτσή!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί απόσπασμα από την εκπομπή «Splash»:

MM