Αποκαλυπτική η Χριστιάνα Αριστοτέλους για το κινητό συντρόφου της: Όταν ψάχνεις βρίσκεις…!

Αποκαλυπτική η Χριστιάνα Αριστοτέλους για το κινητό συντρόφου της: Όταν ψάχνεις βρίσκεις…! | Newsit.com.cy

Με αφορμή την είδηση, πως για πρώτη φορά γυναίκα καταδικάστηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με ποινή φυλάκισης τριών μηνών επειδή έψαχνε το κινητό του συζύγου της, η παρουσιάστρια της εκπομπής Χρστιάνα Αριστοτέλους προέβη σε πολλές αποκαλύψεις, δίνοντας μάλιστα «στεγνά» και τη συνεργατιδά της Βαρβάρα Ζαχαρίου!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κώστας Καρνάκης τόνισε σε όλες τις γυναίκες της παρέας τα εξής: “Γι’ αυτό να προσέχετε που ψάχνετε και τι κάνετε, το λέω και σε σένα Χριστιάνα μου και στη Βαρβάρα και στην Ιωάννα”, με την Χρστιάνα Αριστοτέλους να σχολιάζει χαρακτηριστικά: “Εγώ έψαξα, δεν κάνουμε τέτοια τώρα, πάθαμε! Όταν ψάχνεις βρίσκεις, μάθαμε Καρνάκη μου πως πάει. Ψάχνεις βρίσκεις, άρα τι κάνεις; Δεν ψάχνεις!”.

Και κάπως έτσι, όλοι άρχισαν να ξεκαρδίζονται στα γέλια, πετώντας υπονούμενα και τον Κώστα Καρνάκη να αναρωτιέται ρωτώντας την παρουσιάστρια: “Αλλά θέλεις να ψάξεις και συγκρατήθηκες;”.

“Όχι Καρνάκη μου, σε πειράζω. Αλλά να σου πω κάτι; Επειδή το έχω κάνει και δεν είμαι και πολύ περήφανη για τον εαυτό μου που το έχω κάνει, δεν θέλω να ξανανιώσω αυτό το συναίσθημα που ένιωσα εκείνη την ημέρα, δεν είναι ωραίο για σένα ρε παιδί μου. Είναι προσωπικά δεδομένα του άλλου, είναι προσωπικό του αντικείμενο το κινητό τηλέφωνο. Δεν γίνεται να επεμβαίνεις… Βαρβάρα… με αυτόν τον τρόπο”, απάντησε η Χριστιάνα στον συνεργάτη της, πετώντας παράλληλα και το καρφάκι της.

Έτσι ο Κώστας Καρνάκης ρώτησε την Χριστιάνα Αριστοτέλους: “Βρήκες κάτι;” κι εκείνη του απάντησε γελώντας: “Εγώ ναι, αλλά η Βαρβάρα συνεχίζει να το κάνει και είναι μια χαρά με τη συνείδησή της”.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί απόσπασμα από την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» του Alpha Κύπρου:

MM