Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός: Οι δουλειές στην Κύπρο είναι φθηνές παραγωγές [vid]

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός: Οι δουλειές στην Κύπρο είναι φθηνές παραγωγές [vid] | Newsit.com.cy

Ο Φίλιππος Σοφιανός ζούσε κι εργαζόταν από το 2011 στην Κύπρο, όπου δημιούργησε και την οικογένειά του, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό “Secret” προκάλεσε ποικίλα σχόλια, καθώς ο ηθοποιός δεν είχε μιλήσει και με τα πιο κολακευτικά λόγια τόσο για τις συνθήκες εργασίας, όσο και για τον τρόπο στησίματος των κυπριακών τηλεοπτικών παραγωγών.

Ο Φίλιππος Σοφιανός θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, μετά και τον σάλο που δημιουργήθηκε στην Κύπρο, ξεκαθάρισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου για την εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου” τα εξής: “Μου καταλόγισαν ότι κράζω μια ολόκληρη χώρα, δήλωσα και το δηλώνω και τώρα ότι οι δουλειές στην Κύπρο είναι φθηνές παραγωγές. Στήνονται στον αέρα. Λείπουν οι μισές ειδικότητες από το συνεργείο και τα μπάτζετ είναι από 5.000-7.000 το επεισόδιο. Αυτό δεν μπορεί να μεταφράζεται ως ότι ο Σοφιανός κράζει την Κύπρο. Την Κύπρο την αγαπάω και τη λατρεύω”.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί απόσπασμα από την εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” στον Alpha Κύπρου:

MM