Τηλεθεάτρια επιτέθηκε στην Χριστιάνα Αριστοτέλους: “Βγάζεις πολύ κακία” – H on air απάντηση της παρουσιάστριας! [vid]

Τηλεθεάτρια επιτέθηκε στην Χριστιάνα Αριστοτέλους: “Βγάζεις πολύ κακία” – H on air απάντηση της παρουσιάστριας! [vid] | Newsit.com.cy

Δριμύ κατηγορώ από τηλεθεάτρια δέχθηκε, το απόγευμα της Δευτέρας 22/10, η παρουσιάστρια της εκπομπής “Με αγάπη Χριστιάνα” στον Alpha Κύπρου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Χριστιάνα Αριστοτέλους έλαβε ένα μήνυμα στα social media γεμάτο αρνητικά σχόλια από τηλεθεάτρια της εκπομπής, τόσο για την ίδια όσο και τους συνεργάτες της.Η παρουσιάστρια ακομπλεξάριστη διάβασε on air το μήνυμα της τηλεθεάτριας το οποίο έγραφε τα εξής: «Νομίζω Χριστιάνα σα να βγάζεις πολύ κακία τώρα τελευταία, όπως και οι άλλοι στο πάνελ και δεν είναι σωστό. Γιατί αυτή η ανθρωποφαγία; Δεν είστε εκεί για να κρίνεται άλλους ανθρώπους άκομψα όπως λέγατε αυτό για τη Ναταλία Γερμανού. Σε συμπαθούσα κάποτε, ήσουν απλή και καταδεκτική, αλλά μεταλλάχτηκες και πήρες πολύ ψηλά τον αμανέ».

Φυσικά, η Χριστιάνα Αριστοτέλους μετά την ανάγνωση του μήνυματος δε δίστασε να κοιτάξει κατάματα την κάμερα δίνοντας τη δική της απάντηση στα όσα της καταλόγισαν: «Φίλη μου αγαπημένη, δεν θα πω το ονομά σου εννοείται, αλλά σίγουρα, προφανώς για να το λες αυτό, είσαι ένα άτομο το οποίο δεν βλέπεις την εκπμοπή, γιατί σίγουρα δεν κρίνουμε, δεν στήνουμε στον τοίχο και αν νιώθεις ότι μεταλλάχθηκα εννοείται ότι έχεις κάθε δικαίωμα να το πιστεύεις αυτό, αλλά σίγουρα δεν βλέπεις την εκπομπή όσο συχνά μας λες εδώ ότι την βλέπεις».

MM