Τίτλοι τέλους για την εκπομπή της Χαριτίνης Ηλιάδου – Η ανάρτηση της παρουσιάστριας λίγο πριν τη διακοπή

Τίτλοι τέλους για την εκπομπή της Χαριτίνης Ηλιάδου – Η ανάρτηση της παρουσιάστριας λίγο πριν τη διακοπή | Newsit.com.cy

Μετά την παραίτηση του παραγωγού της εκπομπής «Παρέα μου», Πέτρο Νικολάου, ήρθε τελικά και η ανακοίνωση «βόμβα» από το κανάλι του Αρχαγγέλου με την διακοπή της εκπομπής!

Η διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού «Omega» με μια λιτή ανακοίνωση που έσκασε πριν από λίγο, ενημερώνει πως η εκπομπή «Παρέα μου» με παρουσιάστρια τη Χαριτίνη Ηλιάδου κόβεται, διότι δεν κατάφερε τελικά να φέρει στον σταθμό τα προσδοκώμενα νούμερα τηλεθέασης.

Αυτούσια η ανακοίνωση του «Omega»Να σημειώσουμε ότι η εκπομπή «ΠΑΡΕΑ mou» είχε κάνει πρεμιέρα το απόγευμα της Δευτέρας 17/9 με την παρουσιάστρια να έχει στο πλευρό της, τους: Έλενα Θεοδώρου, Αλέξανδρο Ταραμουντά, Μαρία Πορφυρίου και Μικαέλα Κωνσταντίνου.

Λίγες ώρες νωρίτερα πάντως, η Χαριτίνη Ηλιάδου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram ευχήθηκε στο κανάλι καλή αρχή γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καινούργια αρχή για το κανάλι της καρδιάς μας. Με σεβασμό και αγάπη! Καλή αρχή @omegatvcy Είμαι σίγουρη ότι θα είναι η καλύτερη αρχή!».

MM