«Σας διαβεβαιώνω ότι ο Δημήτρης Συλλούρης δεν στηρίζει Αναστασιάδη»

   «Σας διαβεβαιώνω ότι ο Δημήτρης Συλλούρης δεν στηρίζει Αναστασιάδη» | Newsit.com.cy

   Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Γενικός Οργανωτικός του Κινήματος Αλληλεγγύη, Πανίκος Καψός, στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» ανέφερε απερίφραστα πως «Είναι γνωστές οι προσωπικές μας σχέσεις και σας διαβεβαιώνω ότι ο Δημήτρης Συλλούρης δεν στηρίζει Αναστασιάδη».

   Στη συνέντευξή του ο κ. Καψός ξεκαθαρίζει ότι δεν υφίσταται καμιά διαφωνία μεταξύ των στελεχών του κόμματος ως προς το ποια υποψηφιότητα θα στηριχθεί στις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές.

   «Ο Δημήτρης Συλλούρης ουδεμία διαφωνία ή επιφύλαξη εξέφρασε για την απόφαση στήριξης της υποψηφιότητας Νικόλα Παπαδόπουλου από την Αλληλεγγύη. Όλοι οι πολιτικοί του φίλοι συμμετέχουμε ενεργά στην προσπάθεια γι’ αλλαγή», ανέφερε ο κ. Καψός.

   Προσθέτει δε πως, «τα δημοσιεύματα περί στήριξης Αναστασιάδη από τον Δημήτρη Συλλούρη, αποτελούν ευσεβοποθισμούς και κακόγουστα ανέκδοτα.

   O κ. Καψός στη συνέντευξη, χαρακτηρίζει προβοκατόρικες τις ανακοινώσεις περί αποχώρησης προσώπων από το Κίνημα Αλληλεγγύη, προσθέτοντας, μάλιστα, ότι πρόκειται γι’ άτομα που ο ίδιος δεν τα γνωρίζει και ότι αυτά δεν είναι μέλη της Αλληλεγγύης.

   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

   Αλληλεγγύη για «αντάρτες»: «ΡΙΚΟϊκοί», συμπτώσεις και «πανικός στο επιτελείο Αναστασιάδη»

   Κίνημα Αλληλεγγύη: Εκατό μέλη υπογράφουν δήλωση υπέρ υποψηφιότητας Αναστασιάδη

   Έκτακτα μέτρα ασφαλείας για την Ελένη Θεοχάρους μετά τις τουρκικές απειλές

   MM