«Σας διαβεβαιώνω ότι ο Δημήτρης Συλλούρης δεν στηρίζει Αναστασιάδη»

«Σας διαβεβαιώνω ότι ο Δημήτρης Συλλούρης δεν στηρίζει Αναστασιάδη» | Newsit.com.cy

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Γενικός Οργανωτικός του Κινήματος Αλληλεγγύη, Πανίκος Καψός, στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» ανέφερε απερίφραστα πως «Είναι γνωστές οι προσωπικές μας σχέσεις και σας διαβεβαιώνω ότι ο Δημήτρης Συλλούρης δεν στηρίζει Αναστασιάδη».

Στη συνέντευξή του ο κ. Καψός ξεκαθαρίζει ότι δεν υφίσταται καμιά διαφωνία μεταξύ των στελεχών του κόμματος ως προς το ποια υποψηφιότητα θα στηριχθεί στις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές.

«Ο Δημήτρης Συλλούρης ουδεμία διαφωνία ή επιφύλαξη εξέφρασε για την απόφαση στήριξης της υποψηφιότητας Νικόλα Παπαδόπουλου από την Αλληλεγγύη. Όλοι οι πολιτικοί του φίλοι συμμετέχουμε ενεργά στην προσπάθεια γι’ αλλαγή», ανέφερε ο κ. Καψός.

Προσθέτει δε πως, «τα δημοσιεύματα περί στήριξης Αναστασιάδη από τον Δημήτρη Συλλούρη, αποτελούν ευσεβοποθισμούς και κακόγουστα ανέκδοτα.

O κ. Καψός στη συνέντευξη, χαρακτηρίζει προβοκατόρικες τις ανακοινώσεις περί αποχώρησης προσώπων από το Κίνημα Αλληλεγγύη, προσθέτοντας, μάλιστα, ότι πρόκειται γι’ άτομα που ο ίδιος δεν τα γνωρίζει και ότι αυτά δεν είναι μέλη της Αλληλεγγύης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αλληλεγγύη για «αντάρτες»: «ΡΙΚΟϊκοί», συμπτώσεις και «πανικός στο επιτελείο Αναστασιάδη»

Κίνημα Αλληλεγγύη: Εκατό μέλη υπογράφουν δήλωση υπέρ υποψηφιότητας Αναστασιάδη

Έκτακτα μέτρα ασφαλείας για την Ελένη Θεοχάρους μετά τις τουρκικές απειλές

MM