Προεδρικές Εκλογές: Σάλος από την… αγγελία θανάτου του Γιώργου Λιλλήκα [pic]

Προεδρικές Εκλογές: Σάλος από την… αγγελία θανάτου του Γιώργου Λιλλήκα [pic] | Newsit.com.cy

Πρόκειται για φωτογραφία «αγγελία πολιτικής κηδείας», την οποία φαίνεται να ανάρτησε χρήστης του Facebook και η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Επιτελείου Λιλλήκα που προέβη σε επίσημη καταγγελία στο Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Αντίδραση υπήρξε και από τον πρώην βουλευτή του ΔΗΣΥ, Ανδρέα Θεμιστοκλέους, το όνομα του οποίου αναγράφηκε στους «τεθλιμμένους». Μάλιστα, ο κ. Θεμιστοκλέους έσπευσε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους τη φωτογραφία, κακίζοντας την ενέργεια αυτή. Η αρχική ανάρτηση έχει έκτοτε κατέβει.

Καταγγελία από το Επιτελείο Λιλλήκα

«Η αισχρή και προκλητική ανάρτηση που αφορά αναγγελία κηδείας του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας ξεπερνά κατά πολύ τα όρια της ελεύθερης έκφρασης και της ανοχής.

Θα συνεχίσουμε να καταθέτουμε τις θέσεις και τις απόψεις μας με σοβαρότητα και τεκμηρίωση, αλλά δεν θα ακολουθήσουμε και ούτε θα ανεχθούμε τον προεκλογικό οχετό λάσπης και χυδαιότητας που συστηματικά και οργανωμένα αναπτύσσεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι λασπολόγοι, οι συκοφάντες και οι κουκουλοφόροι του Facebook αλλά και όσοι ενδεχομένως τους καλύπτουν θα λογοδοτούν στη Δικαιοσύνη».

MM