Χαμός στο στούντιο! Άθως Αντωνιάδης: «Αν επανεκλεγούν, θα κυκλοφορούν με καλάσνικοφ;» [vid]

Χαμός στο στούντιο! Άθως Αντωνιάδης: «Αν επανεκλεγούν, θα κυκλοφορούν με καλάσνικοφ;» [vid] | Newsit.com.cy

Προεκλογική αντιπαράθεση με αφορμή τα επεισόδια στο Τσίρειο, ξέσπασε στο στούντιο του ΣΙΓΜΑ, μεταξύ των εκπροσώπων των προεδρικών υποψηφίων.

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», ήταν οι Ανδρέας Κυπριανού του ΔΗΣΥ, Γιώργος Γεωργίου του ΑΚΕΛ και ο Άθως Αντωνιάδης από πλευράς ΔΗΚΟ.

Ο τελευταίος μιλώντας για την πολιτική ευθιξία την οποία σύμφωνα με τον ίδιο δεν επέδειξε ο υπουργός Δικαιοσύνης για άλλη μια φορά, διερωτήθηκε αν θα έπρεπε τελικά να αναμένουμε τέτοια στάση από αυτή την κυβέρνηση και αυτό το υπουργικό. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ, προχωρώντας ένα βήμα παρακάτω, δήλωσε: «Αποκαλούν την αντιπολίτευση λυσσασμένη αγέλη κι αυτοί οι άνθρωποι είναι που θέλουν να περάσουν στο λαό μια σοβαρή εικόνα. Δηλαδή, αν επανεκλεγούν, τι θα γίνει; Θα κυκλοφορούν με καλασνίκοφ όπως κάποτε;» ανέφερε.

Λαμβάνοντας τον λόγο ο κ. Κυπριανού, δεν θέλησε να τοποθετηθεί για την επίμαχη φράση του κ. Αντωνιάδη περί καλάσνικοφ, σημειώνοντας πως αφήνει την συγκεκριμένη αναφορά να κριθεί από τον λαό.

Στην δευτερολογία του ο κ. Αντωνιάδης, ξεκαθάρισε ότι η σχετική ατάκα ήταν μεταφορική και όχι κυριολεκτική, θέλοντας να αναδείξει όπως είπε, το βαθμό που πλήττεται η δημοκρατία με την εμπλοκή υπουργών σε εκλογικά επιτελεία και την σύγκρουση της κυβέρνησης με τους ανεξάρτητους Θεσμούς.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Σίγμα

MM