Προεδρικές Εκλογές – Μαλάς: Το σχόλιο με… νόημα για Κατσουρίδη

Προεδρικές Εκλογές – Μαλάς: Το σχόλιο με… νόημα για Κατσουρίδη | Newsit.com.cy

«Οι ανέξοδες εξαγγελίες ως συνταγές, έχουν δοκιμαστεί και στο παρελθόν και αποδείχτηκαν επιταγές χωρίς αντίκρισμα. Πριν τις εκλογές παρουσιάζονται λύσεις για όλα, για να σταλούν στις ελληνικές καλένδες λίγες μέρες μετά. Εμείς δεν πρόκειται να πλειοδοτήσουμε ούτε με δημόσιο χρήμα ούτε με δημόσιες υποσχέσεις. Έχουμε παρουσιάσει στην κοινωνία, ένα τεκμηριωμένο και εφαρμόσιμο πρόγραμμα διακυβέρνησης, το οποίο δίνει απαντήσεις στις μεγάλες προκλήσεις ενώπιον μας. Για την αντιμετώπιση των εισοδηματικών ανισοτήτων, της ανεργίας, της απορρύθμισης των εργασιακών σχέσεων, των ΜΕΔ, της παιδείας, της υγείας και άλλων πολλαπλών προβλημάτων», πρόσθεσε.

Οι πολίτες, συνέχισε, έχουν κρίση.

«Κρίνουν την αξιοπιστία του καθενός. Κρίνουν και αξιολογούν τις θέσεις μας, την ειλικρίνεια και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε το αύριο της χώρας μας. Για αυτό και τους καλώ να με εμπιστευτούν», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς αν είχε επικοινωνία με τον Νίκο Κατσουρίδη, ο κ. Μαλάς είπε ότι με τον κ. Κατσουρίδη έχει πάντα επικοινωνία, και στο παρελθόν και έχει συζητήσει πάρα πολλές φορές τις απόψεις του όσον αφορά την προεκλογική εκστρατεία.

Απαντώντας σε ερώτηση ποιες είναι αυτές οι απόψεις, ο κ. Μαλάς είπε ότι τον έχει συμβουλεύσει για πάρα πολλά θέματα και πρόσθεσε ότι ο κ. Κατσουρίδης «είναι ένας πάρα πολύ καλός φίλος, ο οποίος ήταν και επικεφαλής της καμπάνιας μας στο παρελθόν», πρόσθεσε.

Σε παρατήρηση ότι δεν έχει εμφανιστεί δημόσια στο πλευρό του, ο κ. Μαλάς είπε ότι «αυτό να κάνετε υπομονή, αν ο κ. Κατσουρίδης αποφασίσει να κάνει τις δικές του ενέργειες, είμαι σίγουρος δεν θέλει τη δική μου εισήγηση και νουθεσία πότε θα πράξη κάτι τέτοιο».

MM