Προεδρικές Εκλογές – Παπαδόπουλος: Νέες υποχωρήσεις ή νέα στρατηγική στο Κυπριακό

Προεδρικές Εκλογές – Παπαδόπουλος: Νέες υποχωρήσεις ή νέα στρατηγική στο Κυπριακό | Newsit.com.cy

Επειδή είπε, σε λίγες μέρες μπαίνουμε στις διακοπές των Χριστουγέννων, «εγώ απλά θα επαναλάβω το δίλημμα αυτών των προεδρικών εκλογών”.

Η επιλογή που έχουμε μπροστά μας είναι κατά πόσο θα συνεχίσουν η οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια ή κατά πόσο θα πετύχουμε την αποκατάσταση της μεσαίας τάξης και την ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας με ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος έτσι ώστε όλοι αυτοί οι πολίτες αυτού του τόπου να μπορούν να απολαμβάνουν ευημερία, αξιοπρέπεια αλλά και προοπτική, σημείωσε.

Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο, συνέχισε ο κ. Παπαδόπουλος, “εύχομαι χρόνια πολλά σε όλες και όλους και μακάρι ο επόμενος χρόνος να φέρει την απελευθέρωση της πατρίδας μας”.

Ο κ. Παπαδόπουλος μετά την περιοδεία του στη Γεροσκήπου θα μιλήσει το απόγευμα σε συγκέντρωση στο οίκημα του ΔΗΚΟ Πέγειας, και σε χοροεσπερίδα του Κ.Σ. ΕΔΕΚ.

Η περιοδεία του θα συνεχιστεί αύριο Σάββατο σε Πύργο Τηλλυρίας, Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς, στις κοινότητες Λαόνας – Ακάμας, στη Δρούσια, την Ίνια, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Στρουμπί και σε χοροεσπερίδα του ΔΗΚΟ.

MM