Χριστουγεννιάτικες προεκλογικές «αβρότητες» στο στούντιο του Σίγμα! «Εν πάτσους που θέλεις…»

Χριστουγεννιάτικες προεκλογικές «αβρότητες» στο στούντιο του Σίγμα! «Εν πάτσους που θέλεις…» | Newsit.com.cy

Το σκηνικό της έντασης κορυφώθηκε μεταξύ εκπροσώπων που κυριαρχούν στο «κέντρο», με πρωταγωνιστές αυτή την φορά τους Ζαχαρία Κουλία εκ μέρους του ΔΗΚΟ και τον υπεύθυνο του προεκλογικού προγράμματος του Γιώργου Λιλλήκα, Αντρέα Θεμιστοκλέους.

Εντονότατη υπήρξε η αντίδραση του βουλευτή του ΔΗΚΟ, Ζ. Κουλία όταν ο κ. Θεμιστοκλέους άρχισε να ασκεί σφοδρή κριτική στην τακτική Νικόλα Παπαδάπουλου – ΔΗΚΟ να υπερψηφίζει, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, χέρι – χέρι με τον Αβέρωφ Νεοφύτου όλα τα μνημονιακά νομοσχέδια.

Αρχικά ο Ζαχαρίας Κουλίας του είπε πως τα όσα αναφέρει ο κ. Θεμιστοκλέους για τον Νικόλα Παπαδόπουλο: «Eν σαν την βλασφημία τούτο που λαλείς», ενώ η ένταση «χτύπησε κόκκινο» όταν ο βουλευτής του ΔΗΚΟ άκουσε τον εκπρόσωπο του κ. Λιλλήκα να δηλώνει πως «ο κ. Κουλίας δεν έχει δικαίωμα να σχολιάζει αυτά τα οποία ψήφιζε στη Βουλή αφού συμμετείχε σε αυτό το έγκλημα…».

Τότε ο κ. Κουλίας, σφόδρα ενοχλημένος γύρισε προς το μέρος του κ. Θεμιστοκλέους, λέγοντας του: «Κάμνεις μεγάλο λάθος αλλά λόγω του νεαρού της ηλικίας σου παίρνεις άφεση αμαρτιών».

Το πράγμα θα έμενε μάλλον εκεί, ωστόσο ο έντονος μεταξύ τους διάλογος συνεχίσθηκε, με τον κ. Θεμιστοκλέους να του λέει «μην μου πάρεις τον χρόνο μου» ενώ αμέσως μετά ο Ζαχαρίας Κουλίας σε έντονο ύφος του απήντησε: «μεν μου κάμνεις το δάκτυλο σου έτσι…εν να σου πάρω τον χρόνο… εν πάτσους που θέλεις. Κύριε ελέησον!».

Πάντως εν τέλει με την αυτοσυγκράντηση να επικρατεί, το επεισόδιο έληξε σε εκείνο το σημείο,με την πολιτική συζήτηση να συνεχίζεται εξομαλυνμένη. 

Δείτε την στιγμή της έντασης στο 25ο λέπτο:

MM