Προσοχή όταν αγοράζετε κονσέρβες – Τι να προσέχετε στην ετικέτα

Προσοχή όταν αγοράζετε κονσέρβες – Τι να προσέχετε στην ετικέτα | Newsit.com.cy

Κονσερβοποίηση είναι η μέθοδος που χρησιμοποιείται για τη διατήρηση των τροφίμων για μακρές χρονικές περιόδους με τη συσκευασία τους σε αεροστεγή δοχεία. Αναπτύχθηκε για πρώτη φορά στα τέλη του 18ου αιώνα, ως ένας τρόπος για να υπάρχει μια σταθερή πηγή τροφής για τους στρατιώτες στον πόλεμο.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ενότητες
MM